ЗМІ шокували новинами про королеву Єлизавету - що відбувається
Категорія
Світ
Дата публікації

ЗМІ шокували новинами про королеву Єлизавету - що відбувається

ЗМІ шокували новинами про королеву Єлизавету - що відбувається
Джерело:  online.ua

Королева Великої Британії Єлизавета II може зректися престолу у майбутньому. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на світові медіа. Останні, у свою чергу, цитують видання The Sun.

За журналістськими відомостями, зречення має відбутися 2021 року. Тоді Єлизаветі виповниться 95 років. Наступним британським монархом стане принц Чарльз.

Зокрема, видання посилається на статистику офіційних заходів, які відвідує королева. Передача корони може статися у наступні 18 місяців.

Нагадаємо, Єлизавета II коронована 1952 року. Вона - рекордсменка за строком правління. Жоден з британських монархів не утримував престол стільки часу.

Окрім того, Єлизавета стала найстарішою з усіх королів та королев Великої Британії. Її головні "опоненти" - монархи Вікторія та Георг III. Вони дожили до 81 років кожен, а їхня послідовниця перетнула цю межу ще 2008 року.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно Єлизавета II відсторонила свого сина принца Ендрю від усіх обов'язків. Це стало покаранням за гучний скандал, пов'язаний із судовим процесом навколо мільярдера Джеффрі Епштейна. Його звинуватили у секс-торговлі та педофілії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?