ЗМІ: у Німеччині судять племінника Кисельова за війну проти України
Категорія
Світ
Дата публікації

ЗМІ: у Німеччині судять племінника Кисельова за війну проти України

ЗМІ: у Німеччині судять племінника Кисельова за війну проти України
Джерело:  online.ua

В Німеччині розпочався суд над громадянином ФРН російського походження, який воював проти України на Донбасі. За даними місцевих ЗМІ, чоловік є племінником кремлівського пропагандиста Дмитра Кисельова, передає ONLINE.UA з посиланням на Suddeutsche Zeitung.

Окружний суд Мюнхена розпочав справу 27 лютого і її розгляд триватиме три дні.

"Німецька прокуратура повідомляє, що обвинувачений поповнив лави російських націоналістів у серпні 2014 року – їхня група називалась "Імперський легіон". Там його навчили користуватися стрілецькою зброєю. Згодом разом із загоном російських націоналістів він вирушив на війну проти України", - сказано в повідомленні.

Чоловіка звинувачують у "підготовці до насильства, яке шкодить державі". Зазначимо, за таке порушення у Німеччині карають навіть тоді, якщо воно було скоєне проти іншої країни. Розгляд справи триватиме три дні.

Видання RTVI повідомляє, що на лаві підсудних опинився племінник відомого любителя Путіна Дмитра Кисельова.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що головний пропагандист Кремля Дмитро Кисельов у своїй програмі показав як російські гіперзвукові ракети "Циркон" летять на такі мішені, як Пентагон чи заміська резиденція президента США Кемп-Девід.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?