ЗМІ: Вакарчук йде на парламентські вибори
Категорія
Політика
Дата публікації

ЗМІ: Вакарчук йде на парламентські вибори

ЗМІ: Вакарчук йде на парламентські вибори
Джерело:  ICTV

Відомий український співак та лідер групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук піде на парламентські вибори. За попередніми даними, музикант уже 16 травня нарешті оголосить про свій похід в політику і представить команду.

Про це повідомляють журналісти "Факти ICTV" з посиланням на свої анонімні джерела, передає ONLINE.UA.

Місце і час зустрічі поки невідомі. У прес-службі групи "Океан Ельзи" цю інформацію поки не спростовують, але й не підтверджують. Потенційно в команді Святослава Вакарчука може опинитись в.о. міністра здоров'я Уляна Супрун.

Як відомо, вибори до Верховної Ради 9 скликання є запланованими на 27 жовтня. Цього дня виборці будуть голосувати в загальнодержавному окрузі (за політичні партії) та в одномандатних округах (за кандидатів-мажоритарників).

Варто нагадати, що Святослав Вакачук вже був у політиці. 2 роки тому за списками партії "Наша Україна – Народна самооборона" він пройшов до Верховної Ради. Однак вже за рік музикант склав свої повноваження. Політолог Олександр Антонюк стверджує, що для того, аби цьогорічний похід у Раду став більш успішним Вакарчуку потрібно два складники – хороша команда та чітка програма.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше політолог пояснив, чому Володимир Зеленський боїться Святослава Вакарчука.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?