Зміна влади в РФ: Сенцов розповів, що чекає на режим Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Зміна влади в РФ: Сенцов розповів, що чекає на режим Путіна

Зміна влади в РФ: Сенцов розповів, що чекає на режим Путіна
Джерело:  24 канал

Активіст Олег Сенцов, що повернувся в Україну з полону в РФ, розповів, як вірив у можливу зміну влади у сусідній країні. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".

За словами ексбранця, він побачив можливість змін на тлі Майдану у Києві.

"Мені здавалося, що люди не захочуть так жити, але мені сказали, що ні, в цій країні нічого не зміниться, це болото", - пояснив Сенцов.

Він додав, що побачив це й сам, проживши у російській в'язниці близько п'яти років. Місцевий контингент так взагалі не зважає на політику і щось, що стосується суспільства в цілому.

Сенцов знає про протести у Москві та назвав їх гарним симптомом.

Письменник та режисер вважає, що наразі може лише "на танках" відвідати окупований Крим. Присутній на прес-конференції Олександр Кольченко підкреслив, що візити неможливі, доки Володимир Путін знаходиться у Кремлі.

Нагадаємо, обох українців звільнили з полону у суботу, 7 вересня. Вони повернулися у рідну країну у складі групи з 35 в'язнів.

Як повідомляв ONLINE.UA, Сенцову і Кольченку у майбутньому потрібно бути з'явитися на виклик у прокуратуру. Там зафіксують їхні свідчення щодо протизаконного затримання та ув'язнення на території анексованого Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?