Знаменита співачка вилаялася матом прямо зі сцени: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Знаменита співачка вилаялася матом прямо зі сцени: опубліковано відео

Знаменита співачка вилаялася матом прямо зі сцени: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося відео, на якому видно, як популярна  британська співачка Адель, побачивши в залі кажана, почала нецензурно виражатися.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter.
Даний ролик розмістив на своїй сторінці в соцмережі один з відвідувачів концерту, який відбувся 14 листопада в Мехіко в рамках світового туру співачки.
На кадрах ролика видно, як 28-річна артистка стрибає по сцені і практично б'ється в істериці. Вона помітила в залі кажана і стала лаятися матом.
"Oh my God, it's a f * cking bat!", - Вигукнула Адель.
Читайте також: Шнур матом прокоментував суперечки про своє званні
До слова, артистка, яка не раз матюкалася зі сцени, нещодавно пообіцяла фанатам припинити нецензурно висловлюватися. Однак, побачивши кажана, не змогла стриматися.


Крім того, Адель прямо зі сцени поділилася історією про те, як до неї в будинок, коли вона була одна, залетів кажан і до смерті її перелякав.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Адель забула слова своєї пісні Million Years Ago під час концерту в Португалії. Співачка абсолютно спокійно зупинила своїх музикантів, згладила незграбний момент жартом і парою нецензурних слів, і продовжила виступ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?