Знаменитий актор розповів, хто в Росії не боїться Путіна
Категорія
Україна
Дата публікації

Знаменитий актор розповів, хто в Росії не боїться Путіна

Знаменитий актор розповів, хто в Росії не боїться Путіна
Джерело:  Гордон

Український актор Володимир Талашко, який виконав роль старшого лейтенанта Сергія Скворцова в знаменитому фільмі Леоніда Бикова "В бій ідуть одні старики", розповів про те, хто в Росії не боїться  президента Володимира Путіна.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Гордон.
"Перш за все Лія Ахеджакова. Адже вона з рязановської кіногвардіі. І зараз, після смерті Ельдара Олександровича, чий фільм "Гараж" по своїй правді життя один з моїх улюблених, ця совісна жінка безстрашно заступається за Україну. А за Надю Савченко просто по-материнськи переживає", - сказав актор.
Він переконаний, що в Росії є ті, хто розуміє правду українців і готовий принародно стояти за неї.
"Багато хто з росіян, з ким я спілкуюся з давніх радянських часів, бояться відкрито підтримувати Україну: ФСБ небезпечна для життя. Тим більше Путін обізвав Революцію гідності "погромом бендерівців". Так поламано і сказав - "бендерівців". За Бандеру прикро. І все ж в Московії є ті, хто розуміє нашу правду і готовий принародно стояти за неї. Наприклад, народний артист Росії Володимир Назаров. Я щиро аплодував всьому, що він говорив на телеканалі Савіка Шустера в програмі, присвяченій річниці вбивства Бориса Нємцова. Мене особливо зачепило за живе, коли Володимир Васильович торкнувся проблеми великодержавного обдурення громадян суверенної України", - зазначив Талашко.
"Варто додати: є Росія путінська, а є Росія пушкінська", - підкреслив знаменитий актор.
Раніше  російський публіцист Володимир Голишев заявив, що люди смертельно втомилися від "Путін, введи війська".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?