Знаменитий кіт-волонтер Шайба отримав відзнаку за допомогу ЗСУ
Категорія
Україна
Дата публікації

Знаменитий кіт-волонтер Шайба отримав відзнаку за допомогу ЗСУ

Знаменитий кіт-волонтер Шайба отримав відзнаку за допомогу ЗСУ
Джерело:  online.ua

Знаменитий кіт-волонтер Шайба отримав відзнаку за допомогу ЗСУ. Котик належить українському військовому Олександру Ляшуку.

Джерело: Олександр Ляшук

Кіт Шайба отримав відзнаку за допомогу ЗСУ

Відомого у Мережі кота Шайбу нагородили волонтерською відзнакою за допомогу армії. Знаменитий котик зібрав гроші на автомобілі та багато іншої техніки для фронту.

Власник кота – український військовий Олександр Ляшук – повідомив про відзнаку дя свого улюбленця 15 вересня. Боєць відзначив, що це, можливо, перший випадок в історії, коли кота нагородили такою відзнакою.

Сьогодні Шайбіка нагородили волонтерською відзнакою за ту допомогу, яку він надав нашій бригаді та загалом нашим військовим з інших бригад у тому числі. Можливо, я помиляюся, але, напевно, це перший випадок в історії, коли кіт удостоївся волонтерської відзнаки, та ще 1 на війні, – написав власник пухнастика.

Військовий додав, що пишається своїм Шайбіком, який зміг так допомогти побратимам.

І ми дуже сподіваємося, що ці автівки, і багато чого іншого, що ми змогли передати нашим хлопцям завдяки Шайбіку, зможуть врятувати багато життів і наблизити нас усіх до суспільної перемоги, – зауважив Ляшук.

Військовий також подякував усім, хто підтримував, адже в єдності – наша сила.

Фото: instagram.com/shaybaboy

Кіт Шайба відомий усій Україні

Котик Шайба належить українському військовому Олександру Ляшуку. Відомими у Мережі вони стали завдяки опублікованим відео.

У червні 2023 року господар повідомив про зникнення кота та пообіцяв винагороду тим, хто його знайде. Шайба зник в Одеській області.

Фото: instagram.com/shaybaboy

Вже на початку липня кота знайшли – його помітили військові та повідомили власнику. Виявилось, що кіт став справжнім розвідником, пройшов чималенку дистанцію, знайшов кішечок і перебував з ними на іншій позиції військових.

Читайте також:

  • Даша Астаф'єва назвала українських зірок, які заблокували її через критику

  • Військові, волонтери, артисти привітали українців з Днем Незалежності України — відео

  • Українські підлітки намалювали комікс про волонтерів-супергероїв

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?