Знайшли повішеним відомого українського політика
Категорія
Україна
Дата публікації

Знайшли повішеним відомого українського політика

Знайшли повішеним відомого українського політика
Джерело:  online.ua

У правоохоронних органах повідомляють, що екс-голову Білгород-Дністровської РДА Одеської області Володимира Зінченка знайшли повішеним, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

Джерело видання каже, що чоловіка знайшли у власному будинку в Овідіопольському районі Одещини. У Національній поліції підтвердили інформацію про виявленого повішеного, але імені його не назвали.

"Вчора надійшло до Овідіопольського головвідділку поліції повідомлення, що виявлено повішеним 62-річного чоловіка у власному будинку", - сказав речник Нацполіції Ярослав Тракало.

За його словами, слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, слідів, які б вказували на порушення обстановки у будинку, чи ознак насильства на тілі чоловіка, за попередньою інформацією, не виявила.

"Тіло направили на судово-медичну експертизу. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 ККУ (самогубство)", - сказав Тракало.

Окрім того, зазначається, що померлий є підозрюваним у кримінальному провадженні, розпочатому за ч. 1 ст. 263 ККУ та ч. 4 ст. 296 ККУ за фактом хуліганських дій, під час яких він застосував зброю відносно народного депутата.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше у Києві загинув депутат від «Народного Фронту», координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?