"Зніму зірку": Вєрка Сердючка зібралася у прощальний тур
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Зніму зірку": Вєрка Сердючка зібралася у прощальний тур

"Зніму зірку": Вєрка Сердючка зібралася у прощальний тур
Джерело:  stars.kanalukraina.tv

Український артист і суддя національного відбору на Євробачення-2017 Андрій Данилко (сценічний образ — Вєрка Сердючка) оголосив про завершення артистичної кар'єри.

Про це він розповів у програмі  "Зірковий шлях" на каналі "Україна", повідомляє ONLINE.UA.

Улюблениця публіки Вєрка Сердючка, яка давно не виступала в Україні, з нагоди відкриття Євробачення прийняла участь у вечірці, де вона й стала головною гостею.

"Ми не хотіли брати участь у жодному заході, скажу чесно. Але до нас просто підходять люди серед вулиці зі словами: "Будь ласка, поверніться…нудно, політика. Люди хочуть свята", – розповіла Сердючка.

Читайте також: Пустун: Данилко показав пікантне фото з "мамою" Сердючки

Разом з тим, артистка приголомшила заявою: готується до прощального світового туру.

"Я вирішила зробити світовий прощальний тур. Робити його ми будемо за участі гурту Mountain Breeze. У фіналі концерту цього прощального туру я зніму свою зірку і скажу: "Друзі, дякую за цей час, ми закінчуємо свою роботу", – зізналась артистка.

Як відомо, 4 останніх року Сердючка не давала сольних концертів. Але за словами артистки, вона співала інколи на корпоративах.

Наразі Данилко вирішив допомагати влаштуватися у шоу-бізнесі своїм землякам з Полтавщини – гурту Mountain Breeze, які були його підопічними на "Х-факторі". Однак продюсером себе називати відмовляється.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Данилко заступився за Самойлову, а також закликав українську владу пустити співачку в Україну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?