Знищення крейсера Москва та звільнення острова Зміїний — лише початок — командувач ВМС ЗСУ
Категорія
Україна
Дата публікації

Знищення крейсера Москва та звільнення острова Зміїний — лише початок — командувач ВМС ЗСУ

Знищення крейсера Москва та звільнення острова Зміїний — лише початок — командувач ВМС ЗСУ
Джерело:  online.ua

Командувач ВМС ЗСУ віце-адміралОлексій Неїжпапа привітав військових ВМС із професійним святом та відзначив їхню вірность, мужность та силу.

Джерело: Facebook ВМС ЗСУ

ВМС ЗСУ активно наближають перемогу України у війні 

Пліч-о-пліч з побратимами ви щодня нищете ворога, звільнюєте нашу батьківщину. І знищення крейсеру "Москва" чи звільнення Зміїного - то лише початок. Мужність та відданість, яку ви проявляєте в обороні морських рубежів, свідчать про волю нашої країни в боротьбі проти загарбників, - зазначив Неїжпапа.

За його словами, ВМС ЗСУ постійно демонструють силу і професіоналізм, здатність виконувати завдання в будь-яких умовах.

Ви - воїни трьох стихій, мужньо стоїте на сторожі нашої держави, проводите успішні операції на морі, на суші та в повітрі, - підкреслив командувач ВМС ЗСУ.

 ВМС ЗСУ виповнилося вже більше 100 років 

Неїжпапа також зазначив, що на тлі складних умов розв'язаної Кремлем злочинної війни  екіпажі українських кораблів разом з морською піхотою, авіацією тощо захищають Україну на одній з найважливіших ділянок оборони – в Чорноморському регіоні та півдні.

Віце-адмірал нагадує, що вперше українські прапори та Військово-Морський Прапор Української держави піднятий 105 років тому на кораблях Чорноморського флоту та у Севастопольській фортеці.

Він наголошує: це є свідченням того, що флоту України та українській державі значно більше ніж 30 років.

Ми пам'ятаємо і схиляємо голови перед тими, хто віддав своє життя захищаючи нашу Батьківщину. Їх самопожертва назавжди залишаться в наших серцях. Вічна пам’ять Героям України! - підкреслив Неїжпапа.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?