Зниження ціни на газ: в Кабміні повідомили українцям хорошу новину
Категорія
Економіка
Дата публікації

Зниження ціни на газ: в Кабміні повідомили українцям хорошу новину

Зниження ціни на газ: в Кабміні повідомили українцям хорошу новину
Джерело:  online.ua

В Кабміні повідомили, що зниження ціни на газ на 300 гривень з 1 травня може бути не останнім. З даною заявою виступив прем’єр-міністр Володимир Гройсман під час засідання уряду 24 квітня, передає ONLINE.UA.

"На минулому засіданні уряду я сказав, що якщо "Нафтогаз" не зменшить ціну на газ, виходячи з того, що ринкова ціна знизилась, то я запропоную уряду звільнити голову правління "Нафтогазу" (Андрія Коболєва - ЕП)", - сказав Гройсман.

Як відомо, в НАК заявили, що вони зменшують з першого травня на 300 гривень ціну за тисячу кубів.

"Я думаю, що це не останнє зниження, ринки показують зниження. І далі будемо дивитися, як відкрито буде діяти "Нафтогаз", - додав очільник Кабміну.

Нагадаємо, 22 квітня "Нафтогаз" заявив, що компанія спільно з представниками уряду розробила новий механізм визначення регульованої ціни, який дозволяє не тільки уникнути підвищення вартості газу для населення та теплової генерації з 1 травня 2019 року, але й зменшити її до рівня 8247 гривень за тисячу кубів (кінцева роздрібна ціна).

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше очільник НАК заявив, що РФ може влаштувати масштабну газову кризу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?