Знову "Правий сектор": в РФ заявили, що впіймали українського терориста
Категорія
Світ
Дата публікації

Знову "Правий сектор": в РФ заявили, що впіймали українського терориста

Знову "Правий сектор": в РФ заявили, що впіймали українського терориста
Джерело:  online.ua

ФСБ РФ заявила про затримання представника українського "Правого сектору" у Мурманську. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російські медіа.

Затриманим виявився росіянин, який нібито планував вибух біля однієї з адміністративних будівель.

"Федеральною службою безпеки припинено діяльність прихильника екстремістської організації "Правий сектор", який готував терористичний акт біля будівлі органів місцевого самоврядування Мурманська з використанням саморобного вибухового пристрою", - стверджує спецслужба.

Затримання чоловіка 1983 року народження провели у вівторок, 10 грудня. Той нібито брав зі схованки саморобну вибухівку.

Відповідне кримінальне провадження порушено у зв'язку з нібито підготовкою терористичного акту.

Нагадаємо, "Правий сектор" на території РФ оголошено як терористичне угрупування. Навіть ЗМІ зобов'язані це вказувати з першою згадкою у тексті чи усно.

Як повідомляв ONLINE.UA, наприкінці листопада російська ФСБ затримала в окупованому Криму громадянку РФ. Її запідозрили у шпигунстві на користь України. Жінка нібито у Севастополі повинна була зібрати інформацію про військові структури.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?