Знову скандал: у зв'язках з Росією підозрюють ще одну людину Трампа
Категорія
Світ
Дата публікації

Знову скандал: у зв'язках з Росією підозрюють ще одну людину Трампа

Знову скандал: у зв'язках з Росією підозрюють ще одну людину Трампа
Джерело:  The Washington Post

Один з радників Адміністрації президента США Дональда Трампа, особливо наближений до мільярдера, перебуває під слідством за підозрою у зв'язках з російським урядом.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Washington Post.

Читайте також: У Білому домі готуються до можливого імпічменту Трампа - ЗМІ

Видання стверджує, що зараз момент, коли розслідування втручання Росії у справи США може перейти у більш активну фазу, і саме зараз відбувся витік інформації у ЗМІ.

Зазначається, що слідство насамперед цікавиться людьми, що перебували в оточенні Трампа під час президентської кампанії, але не входять зараз до його Адміністрації. Таким чином, знову пролунали імена колишнього голови виборчого штабу Трампа Пола Манафорта і колишнього радника з питань нацбезпеки Майкла Флінна.

Як повідомляв ONLINE.UA, Пол Манафорт пішов у відставку після оприлюднення "чорної бухгалтерії" Партії Регіонів, у якій він фігурував.

Майкл Флінн подав у відставку 13 лютого  після повідомлення про те, що він ввів в оману посадових осіб адміністрації Трампа про свої контакти з послом РФ в США Сергієм Кисляком.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?