Знову Солсбері: британська поліція повідомляє про нове отруєння
Категорія
Світ
Дата публікації

Знову Солсбері: британська поліція повідомляє про нове отруєння

Знову Солсбері: британська поліція повідомляє про нове отруєння
Джерело:  online.ua

Поліція Великої Британії заявила, що у сусідньому з Солсбері місті виявлені чоловік і жінка без свідомості. За попередньою інформацією, вони зазнали впливу невідомої речовини і зараз перебувають у критичному стані, що спонукало поліцейських заявити про "серйозний інцидент".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на BBC.

"Офіцери спочатку думали, що смерть пов'язана з наркотиками, але згодом заявили, що наразі рано робити висновки. Фахівці проводять необхідні процедури для визначення речовини. У розпочатому розслідуванні поліції беруть участь кілька структур", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що чоловіка і жінку знайшли без свідомості в Еймсбері, Вілтшир, в суботу, 30 червня.

 В заяві поліцейських вказано, що ряд місць, які постраждалі могли відвідати перед інцидентом, будуть оточені в якості запобіжного заходу.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що британська влада має намір викупити будинок колишнього співробітника ГРУ РФ Сергія Скрипаля, в якому, за даними слідства, він був отруєний.  За даними ЗМІ, будинок подвійного агента в Солсбері оцінили в 350 тисяч фунтів (близько 15 млн гривень).

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?