Знову Україна та США - Лукашенко шокував заявою про протести
Категорія
Світ
Дата публікації

Знову Україна та США - Лукашенко шокував заявою про протести

Знову Україна та США - Лукашенко шокував заявою про протести
Джерело:  online.ua

Останні події в Білорусі пов'язані з намірами Сполучених Штатів та інших країн Заходу, знову наголосив президент Олександр Лукашенко. Він назвав республіку останньою "ланкою" в масштабному плані. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на БЕЛТА.

За його словами, у Білорусі давно готували "заварушку", а західні країни вирішили діяти, оскільки подумали — наразі Мінськ у конфлікті з Москвою.

"Зараз вони хочуть встановити цей балто-чорноморський коридор, санітарний кордон — три балтійські республіки, ми й Україна. Ми тут одна ланка залишилися ... Планують все це і направляють США, а європейці підіграють. Сказано так — зроблять так. Створено спеціальний центр під Варшавою", - заявив Лукашенко, однак не пояснив деталей.

Він стверджує, що навмисно зараз кілька сусідніх країн почали "брязкати гусеницями" на військових навчаннях. Він назвав це не випадковим, коли в країні починаються заворушення, а поряд "танки починають пересуватися й літаки літати".

Білоруси вийшли на протести через сплачені гроші, наголосив президент.

"А за кордоном в цей час навчання проводять. Що цей таке? Це готують при необхідності вторгнення", - додав Лукашенко.

Цікаво, що жодного разу він не припустив публічно, що тисячі людей по всій країні незалежно один від одного виходили з протестом через невдоволеність владою. Він називав опозицію "нацистами", які заважають людям працювати.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент Білорусі Олександр Лукашенко закликав не вважати поточну ситуацію в республіці катастрофічною. Він пообіцяв, що незабаром усі заворушення припиняться, а зараз влада дає людям змогу "заробити" на акціях.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?