Знову втрати: штаб АТО назвав нове число загиблих під Авдіївкою
Категорія
Події
Дата публікації

Знову втрати: штаб АТО назвав нове число загиблих під Авдіївкою

Знову втрати: штаб АТО назвав нове число загиблих під Авдіївкою
Джерело:  online.ua

30 січня в результаті бойових дій з бойовиками ДНР в районі Авдіївки загинуло троє бійців ВСУ.


Загострення на Донбасі: хроніку подій читайте на ONLINE.UA.


Такі дані станом на 18:00 30 січня оприлюднив прес-центр штабу антитерористичної операції на Донбасі. Також серед українських військовослужбовців 17 отримали поранення, ще троє були травмовані.


Читайте також: У бойовиків ДНР під Авдіївкою великі проблеми: ЗМІ дізналися деталі


На Донецькому напрямку окупанти багаторазово стріляли по Авдіївці, Новотроїцькому, Луганському, Опитному і Невельському з мінометів 120 і 82 мм калібру, артилерії 152 і 122 мм калібру. Також фіксувалися обстріли Пєсков і Авдіївки з танків.


На Маріупольському напрямку бойовики обстрілювали Водяне з артилерії 152 мм, Красногорівку і Лебединський з мінометів, Павлопіль, Талаківку, Широкино, Водяне та Гнутове - зі стрілецької зброї і гранатометів.


Раніше  було відомо про двох загиблих бійців АТО протягом 30 січня.


Як повідомляв ONLINE.UA,  29 січня в результаті бойових дій в районі Авдіївської промзони загинуло п'ять українських військовослужбовців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?