Зняття недоторканності з нардепа-олігарха: з'явилося цікаве фото з Савченко
Категорія
Політика
Дата публікації

Зняття недоторканності з нардепа-олігарха: з'явилося цікаве фото з Савченко

Зняття недоторканності з нардепа-олігарха: з'явилося цікаве фото з Савченко
Джерело:  censor.net.ua

Після зняття недоторканності з народного депутата від "Опозиційного блоку", олігарха Вадима Новинського першою до нього підійшла нардеп від "Батьківщини" Надія Савченко і потиснула йому руку.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Цензор.НЕТ.
Про причини такого свого вчинку Савченко сказала журналістам: "Сказала (Новинському - ред.), що мені приємно, що він гідно це витримав. І що я вважаю, що сидіти в цій Верховній Раді має більшість".
При цьому, як не парадоксально, сама Савченко голосувала за зняття недоторканності з Новинського. За її словами, вона вважає, що питання зняття недоторканності повинно подаватися пакетом про позбавлення імунітету всіх народних депутатів.

Читайте також: У Луценк а і нардепа в Раді спалахнула сварка: з'явилося відео




Нагадаємо, що Новинського підозрюють у тиску на церкву.





Як повідомляв ONLINE.UA, раніше генпрокурор Юрій Луценко не виключав, що кримінальну справу проти депутата від "Опозиційного блоку" Вадима Новинського може бути перекваліфіковано.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?