Золоті візи в Україні - що відомо про нове рішення Кабміну
Категорія
Економіка
Дата публікації

Золоті візи в Україні - що відомо про нове рішення Кабміну

Золоті візи в Україні - що відомо про нове рішення Кабміну
Джерело:  online.ua

Державна міграційна служба може отримувати пропозиції щодо квот міграції у відношенні фахівців у дефіцитних галузях та іноземних інвесторів, які відзначилися вкладанням суми від 100 тисяч доларів США. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Telegram-канал нардепа Олексія Гончаренка.

Згідно з текстом оприлюдненої постанови Кабміну, право надавати пропозиції отримало Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства. Також уряд змінив порядок формування квот на міграцію.

"Пропозиції до ДМС щодо встановлення квоти імміграції на наступний календарний рік вносять... Мінекономіки — щодо осіб, які здійснили іноземну інвестицію в економіку України іноземною валютою на суму не менш як 100 тисяч доларів США, і висококваліфікованих фахівців і співробітників, гостра потреба в яких є суттєвою для економіки України", - говориться в документі.

Нагадаємо, іноземні інвестиції був одним з головних напрямків роботи Кабміну під керівництвом Олексія Гончарука, який намагався добитися зростання ВВП України до 40% за п'ять років.

Як повідомляв ONLINE.UA, у грудні 2019 року міграційна служба оголосила, що дозволить українцям мати два паспорти різних держав. Зазначається, що влада сприйматиме таких людей як громадян України, однак дозволятиме їм мати інший паспорт.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?