Зоря - Динамо: повне відео матчу української Прем'єр-ліги
Категорія
Спорт
Дата публікації

Зоря - Динамо: повне відео матчу української Прем'єр-ліги

Зоря - Динамо: повне відео матчу української Прем'єр-ліги
Джерело:  online.ua

У суботу, 13 червня, в Запоріжжі на стадіоні Славутич-Арена проходить матч 26-го туру української Прем'єр-ліги. На футбольному полі зустрілися команди "Зоря" і "Динамо", яким в очному поєдинку доведеться з'ясувати, хто більше гідний місця в наступній Лізі чемпіонів. Подивитися матч можна "Зоря" - "Динамо" можна на ONLINE.UA. Повне відео гри транслює FootballHub.

Відомо, що в стартовому складі "Зорі" сьогодні грають: Махарадзе - Тимчик, Абу Ханна, Чеберко, Михайличенко - Іванисеня - Кочергін, Юрченко, Хомченовський - Кабан, Громов. В запасі: Василь, Каменюка, Цвек, Вернидуб, Перович, Луньов, Чайковський, Циганікс, Білоцерківець.

У команді "Динамо" на поле вийшли: Бущан - Кендзьора, Попов, Шабанов, Миколенко - Сидорчук - Цітаішвілі, Андрієвський, Шепелев, Буяльський - Русин. В запасі: Бойко, Кадір, Вербич, Сіль, Шапаренко, Де Піна, Циганков, Караваєв, Дуелунд.

Матч "Зоря" - "Динамо" почався в 17:00 за київським часом.

Зоря - Динамо - онлайн-трансляція матчу УПЛ (повне відео):

Як відомо, у "Зорі" і "Динамо" поки рівна кількість очок в турнірній таблиці. На даний момент луганчани обходять киян тільки за рахунок переваги в особистих зустрічах - "чорно-білі" не програють "біло-синім" вже три зустрічі поспіль і в обох матчах поточного сезону забивали "динамівцям" по два голи. За прогнозом від авторитетної букмекерської контори William Hill, Динамо буде фаворитом матчу - коефіцієнт на перемогу цієї команди дорівнює 1,95, те, що виграє Зоря оцінюється в 3,75, нічия - в 3,40.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що УПЛ підвела підсумки 25 туру і назвала кращих футболіста і тренера.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?