Зоряний півзахисник збірної України Зінченко зіграв весілля з Владою Седан - перші фото
Категорія
Спорт
Дата публікації

Зоряний півзахисник збірної України Зінченко зіграв весілля з Владою Седан - перші фото

Зоряний півзахисник збірної України Зінченко зіграв весілля з Владою Седан - перші фото
Джерело:  online.ua

Зоряний півзахисник збірної України Олександр Зінченко і журналістка Влада Седан нарешті зіграли весілля через чотири місяці після того, як одружилися. Пишне свято пара влаштувала в Києві, але захід тримається в строгому секреті і ніяких подробиць про нього немає. При цьому Седан не стала мучити українців інтригою і показала в сторіс Instagram кілька фото з урочистої події. На них зображений Зінченко у весільному костюмі і букетом нареченої в руках, а також їх спільна поїздка в чорному Rolls-Royce до місця весільного заходу. Шанувальники пари вважають, що весілля Зінченко і Седан гулятимуть в київському готелі InterContinental в Києві, передає ONLINE.UA.

На перших весільних фото неможливо не помітити яскравих емоцій Зінченко і його дружини Влади. Молодята світяться від щастя, не дивлячись на те, що знаходяться в офіційному шлюбі вже чотири місяці.

Як відомо, Зінченко і Седан почали зустрічатися ще давно. Їхні стосунки почали обговорювати в 2019 році після матчу збірної України з Сербією (5: 0), коли Олександр не втримався і поцілував Владу в прямому ефірі. У жовтні минулого року він зробив пропозицію руки і серця обраниці - Седан відповіла спортсмену згодою. 12 березня 2020 року пара одружилася в Лондоні, в посольстві України у Великій Британії. Але тоді вони не змогли зіграти весілля через карантин і перенесли свято на 24 серпня до Києва.

Нагадаємо, півзахисник збірної України Олександр Зінченко зараз грає за англійський Манчестер Сіті. Кілька днів тому він подовжив контракт з клубом ще на три сезони - до 2024 року, хоча раніше не заперечував, що в майбутньому хотів би повернутися в Шахтар.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що відомий бразильський футболіст Тете (справжнє ім'я - Матеус Кардосо Лемос Мартінс), який є зоряним півзахисником донецької футбольної команди "Шахтар", таємно одружився. Його обраницею стала українка, з якою він зіграв весілля в Києві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?