Зрадник та дурень - в команді Трампа спалахнув новий скандал після заяв щодо Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

Зрадник та дурень - в команді Трампа спалахнув новий скандал після заяв щодо Зеленського

Зрадник та дурень - в команді Трампа спалахнув новий скандал після заяв щодо Зеленського
Джерело:  online.ua

Міжнародну спільноту сколихнув новий скандал після того, як колишній радник очільника Білого дому Дональда Трампа з питань національної безпеки Джон Болтон у своїх мемуарах розповів, що президент США безсоромно тиснув на команду українського лідера Володимира Зеленського, щоб отримати компромат на своїх політичних конкурентів. Окрім того, Болтон стверджує, що Дональд Трамп ніколи не хотів вводити санкції проти РФ та завжди вкрай позитивно ставився до очільника Кремля Володимира Путіна. Усі ці твердження не могли залишатися без реакції адміністрації президента Штатів. Так, глава Держдепу Майк Помпео назвав колишнього радника Трампа Джона Болтона "зрадником, який завдав шкоди Америці". Ситуацію також прокоментував сам Дональд Трамп, передає ONLINE.UA.

Майк Помпео назвав колишнього радника президента Трампа Джона Болтона "зрадником, який завдав шкоди Америці", а його заяви "брехнею" після поширення у ЗМІ уривків з мемуарів Болтона із гострою критикою на адресу Дональда Трампа.

"Я не читав його книгу, але судячи з уривків, які опубліковані – Джон Болтон поширює низку брехливих фактів, повністю перекручену напівправду та відверту неправду. Це водночас сумно і небезпечно, що у своїй фінальній публічній ролі Джон Болтон став зрадником, який завдав шкоди Америці, підірвавши довіру народу. До відома наших друзів у всьому світі: знайте, що справжня Америка президента Дональда Трампа – це сила, яка виступає за краще у цьому світі", - написав Помпео.

Дональд Трамп також розніс вщент нову книгу Джона Болтона.

"Надзвичайно нудна" книга дивака Джона Болтона зліплена із брехні та фейкових історій. Він відгукувався про мене лише добре, доки я не звільнив його. Невдоволений нудний дурень, який лише хотів війни", - написав Дональд Трамп.

Згідно з останніми даними, Департамент юстиції вже розпочав розслідування, чи порушив Болтон зобов’язання щодо нерозповсюдження таємної інформації під час написання мемуарів, щоб заборонити публікацію книги.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Трамп зробив Путіну обурливу пропозицію  — він запросив главу Росії взяти участь в саміті "Великої сімки".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?