Зробіть неможливе: Зеленський висунув Шмигалю жорстку вимогу
Категорія
Політика
Дата публікації

Зробіть неможливе: Зеленський висунув Шмигалю жорстку вимогу

Зробіть неможливе: Зеленський висунув Шмигалю жорстку вимогу
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський подякував попередньому уряду Олексія Гончарука за усі виконані завдання, а також наголосив, що наразі настав час нового Кабміну. За його словами, саме новому уряду "вдасться зробити неможливе". Про це глава держави повідомив парламенту перед тим, як вніс на розгляд Ради подання про призначення Дениса Шмигаля новим очільником КМУ, передає ONLINE.UA.

"Шановні депутати, я вважаю, що попередній уряд робив усе можливе, але зараз українцям потрібен уряд, що зробить неможливе. За останні роки було дуже багато урядів: уряд технократів, уряд "казнокрадів", "уряд порятунку", уряд "крєпких хазяйственників", "уряд порятунку крєпких хазяйственників". Я вірю, що тепер з’явиться уряд для людей. Тому я вношу на розгляд Верховної Ради подання про призначення прем’єр-міністром України Дениса Шмигаля", - заявив Володимир Зеленський.

Як відомо, перед цим депутати більшістю голосів проголосували за відставку Олексія Гончарука. Після цього Денис Шмигаль автоматично став виконувачем обов'язків прем'єр-міністра України.

Сам Шмигаль наголосив, що буде виконувати ті завдання, які глава держави Володимир Зеленський ставив перед попереднім Кабміном. За його словами, це продовження децентралізації, створення сприятливого інвестиційного клімату, здобуття енергоефективності, розбудова промисловості, аграрного сектору та інфаструктури, покращення якості медецини та освіти.

"І найважливіше – зміцнення національної безпеки та оборони, завершення війни на Донбасі та повернення анексованого Криму. Всі ці завдання буде вирішувати новий уряд. Не буде вирішувати, значить не буде цього уряду", - підкреслив політик.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, Зеленський безжалісно висварив Кабмін.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?