Зросла кількість постраждалих від російського удару по Дніпру
Категорія
Україна
Дата публікації

Зросла кількість постраждалих від російського удару по Дніпру

Зросла кількість постраждалих від російського удару по Дніпру
Джерело:  online.ua

17 листопада внаслідок ракетної атаки РФ по Дніпру постраждало 23 людини. Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

Джерело: голова ОВА Валентин Резніченко

Від атаки РФ по Дніпру постраждало 23 людини

Російські ракети сьогодні поранили у Дніпрі 23 людини. 15 з них - у лікарні. Одна постраждала важка. Понівечили промислове підприємство, будинки, тролейбуси та жваву вулицю. Росіяни ударили по міських кварталах на початку дня, - написав він.

Раніше було відомо про 14 постраждалих, черед них 15-річна дитина.

Як повідомлялося, ракети влучили у промислове підприємство, розпочалася сильна пожежа. Також пошкоджено житлові будинки поряд.

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що РФ здійснила удари по газовидобувних об'єктах України і по Південному машинобудівному заводу у Дніпрі.

Нагадаємо, що російські стратегічні літаки сьогодні запустили по Україні 18 крилатих ракет Х-101 і Х-555. Збити вдалося чотири ракети в небі над Київщиною.

З Білорусі запустили п’ять дронів-камікадзе Shahed-136, їх збили в Київській області.

Південь України росіяни атакували з кораблів у Чорному морі, запустивши ракети «Калібр», а також двома винищувачами Су-30. Останні випустили щонайменше шість ракет Х-59 — збито дві.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?