Зросла кількість загиблих внаслідок атаки РФ на Київщину
Категорія
Україна
Дата публікації

Зросла кількість загиблих внаслідок атаки РФ на Київщину

Зросла кількість загиблих внаслідок атаки РФ на Київщину
Джерело:  online.ua

Кількість загиблих у спадок атаці камікадзе-дронів у Ржищеві збільшилася до 4 осіб. Рятувальники знайшли тіло ще одного чоловіка під уламками.

Джерело: Андрій Нєбитов

Росіяни вбили в Ржищеві 4 людей

У ніч на 22 березня у місті Ржищів Київської області відбулася атака окупантів на п'ятиповерхові гуртожитки та триповерховий навчальний корпус професійного ліцею. В результаті атаки почалася пожежа, яка торкнулася площі 330 квадратних метрів. Пожежні бригади працювали на місці пригоди до ранку, проте розбір завалів триває й досі.
О 7-й ранку повідомлялося про трьох загиблих і ще 4-х людей, які опинилися під завалами. Однак о 10.51 начальник поліції Київської області Андрій Небітов повідомив, що рятувальники виявили ще одне тіло загиблого. Таким чином, кількість жертв досягла чотирьох.
Як стало відомо, четвертою жертвою став 40-річний водій, який не встиг спуститися у притулок під час повітряної тривоги. Крім того, внаслідок атаки загинув водій швидкої медичної допомоги, який прибув на місце події на виклик. Подробиці про особу ще двох жертв атаки поки що не розголошуються.

Російські дрони атакували Київщину вночі

Станом на 00:30 на Київщині та у низці інших північних областей була оголошена повітряна тривога.

Раніше про загрозу атаки дронами повідомляли у Київській обласній військовій адміністрації.

Закликаємо жителів перебувати в безпечних місцях до завершення сигналу “повітряна тривога, – йдеться у повідомленні.

О 01:00 на Київщині спрацювали сили протиповітряної оборони. Інформацію підтвердили в ОВА.

Біля 3 годин сильний вибух пролунав в Обухівському районі Київщини.

На місці працюють підрозділи ДСНС, Національної поліції та відповідні екстрені служби. Постраждалим надається необхідна допомога.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?