Зростає кількість - у МОЗ поділилися невтішними новинами
Категорія
Україна
Дата публікації

Зростає кількість - у МОЗ поділилися невтішними новинами

Зростає кількість - у МОЗ поділилися невтішними новинами
Джерело:  online.ua

Епідемія коронавірусу в Україні COVID-19 не вщухає, подекуди ситуація навіть погіршується. Міністр охорони здоров'я Максим Степанов оголосив, що катастрофічно зростає кількість госпіталізованих осіб з відповідним діагнозом. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на брифінг посадовця.

За його словами, показник збільшився за останні тижні приблизно удвічі.

"У нас зростає кількість людей, які знаходяться в лікарнях. На ранок сьогодні 6 505 осіб перебувають у лікарнях. Для довідки, на середину липня ця кількість була на рівні 3 500", - пояснив Степанов.

Міністр звернув увагу, упродовж попередньої доби 26 серпня госпіталізували 453 пацієнти.

Нагадаємо, станом на ранок 27 серпня в Україні кількість хворих від початку епідемії досягла 112 059. Загальна кількість померлих сягнула вже 2 403.

Напередодні уряд пролонгував чинність карантину в Україні, він завершувався 31 серпня. Наразі нові терміни продовжені до 31 жовтня. Це говорить про те, що навіть місцеві вибори проходитимуть в умовах епідемічних обмежень та за низкою спеціально розроблених Центрвиборчкомом правил.

Загалом карантин чинний в Україні з середини березня. Перші два місяці він був максимально жорстким, однак пізніше влада розброкувала громадський транспорт і роботу закладів.

Також з 29 серпня в Україну не зможуть упродовж місяця в’їхати іноземці та особи без громадянства. Виключенням стануть лише ті, у кого є право на проживання чи інший особливий статус.

Як повідомляв ONLINE.UA, згідно з підсумками доби 26 серпня коронавірус встановив новий антирекорд. Упродовж 24 годин лікарі зареєстрували одразу 49 смертей від ураження COVID-19 по всій країні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?