ЗСУ досягають успіхів на півдні та спричинили паніку в армії РФ в районі Бахмута
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ досягають успіхів на півдні та спричинили паніку в армії РФ в районі Бахмута

ЗСУ досягають успіхів на півдні та спричинили паніку в армії РФ в районі Бахмута
Джерело:  online.ua

За словами командувача Сухопутних військ ЗСУ, генерал-полковника Олександра Сирського, українські військові продовжують контрнаступ в районі Бахмуту та змушують російських військових злочинців панічно стягувати резерви на цей напрямок з метою завадити просуванню наших оборонців.

Джерело: Telegram Олександра Сирського

Що відомо про ситуацію в районі Бахмуту  

Ситуація складна, але контрольована. Ворог перекидає резерви на Бахмутський напрямок, намагаючись зупинити наше просування, - зазначив Сирський.

Що стосується Куп'янського напрямку, то за словами генерала, противник зосередив там свої основні сили, де українські воїни тримають оборону.

ЗСУ мають успіхи на півдні України

За словами речника Генштабу Андрія Ковальова, Українські захисники досягли успіху на кількох напрямках на південному сході нашої країни і продовжують контрнаступ в районі Бахмуту.

Ковальов зазначив, що контрнаступ ЗСУ продовжується у напрямку Мелітополя, Бердянська та в районі Бахмуту.

Наші захисники закріплюються на досягнутих рубежах, завдають ударів артилерією з метою виснаження противника та здійснюють заходи контрбатарейної боротьби.

На напрямках Мала Токмачка - Новопокровка та Велика Новосілка - Урожайне мали успіх, закріплюються на досягнутих рубежах. Водночас на Бахмутському напрямку наші війська продовжують вести наступальні дії на північ і на південь від міста Бахмут, - підкреслив речник Генштабу ЗСУ.

За його словами, росіяни чинять потужний опір, застосовують резерви та зазнають тяжких втрат.

Також наші воїни продовжують стримувати наступ ворога на Куп'янському та Лиманському напрямках. Минулої доби, 17 липня, там сталося 36 бойових зіткнень.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?