ЗСУ досягли тактичного прогресу у Бахмуті — розвідка Британії
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ досягли тактичного прогресу у Бахмуті — розвідка Британії

ЗСУ досягли тактичного прогресу у Бахмуті — розвідка Британії
Джерело:  online.ua

Попри те, що бойовики ПВК “Вагнер” продовжують спроби захопити Бахмут, українським військам вдалося досягти тактичних успіхів та стабілізувати фланги Бахмута на свою користь.

Джерело: Міноборони Британії

ЗСУ вдалося стабілізувати фланги Бахмута

За інформацією Розвідки Міноборони Британії, сили ПВК “Вагнера” продовжують поступовий прогрес у захопленні Бахмута, проте протягом останніх чотирьох днів ЗСУ досягли тактичного прогресу, стабілізувавши фланги Бахмута на свою користь.

Окрім просування на південь від Бахмута, українським силам вдалося відкинути російську лінію фронту на північний захід від міста. Ймовірно, це дозволило українським військам відновити більш безпечне використання ключової дороги постачання 0506.

Україна утримує західне просування Росії по лінії каналу Сіверський Донець-Донбас, а водний шлях перетворюється на перешкоду в рамках глибокої оборонної смуги навколо міста Часів Яр.

ЗСУ вдалось просунутись на 2 кілометри в районі Бахмуту

За інформацією речника Східного угруповання ЗСУ Сергія Череватого, протягом останніх двох діб українськім військовим вдалось просунутись на відстань до 2 кілометрів в районі Бахмута на Донеччині та завдати численних пвтрат злочинній армії РФ.

За останні дні росіяни 479 разів атакували позиції ЗСУ, здійснили 4 авіанальоти. В ході боїв нашим військовим вдалося знищити 149 окупантів, поранити 160, а також взяти у полон ще шістьох.

Череватий додав, що також було відбито дві ворожі бойові машини піхоти, два бронеавтомобілі, три БПЛА, а також польовий склад із боєприпасами.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?