ЗСУ мають реальні успіхи на сході України — військовослужбовець 92 ОМБр
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ мають реальні успіхи на сході України — військовослужбовець 92 ОМБр

Військові ЗСУ
Джерело:  24 канал

Завдяки злагодженній роботі багатьох підрозділів українським військовим вдається просуватись та втримувати займані позиції на сході України та завдавати численних втрат злочинній армїі РФ.

Що відомо про успіхи ЗСУ на сході України

За словами командира роти ударних БпЛА "АХІЛЛЕС" 92 ОМБр Юрія Федоренка, пріоритетним для військових злочинців з армії РФ залишається район Бахмуту на Донеччині.

Підрозділ під керівництвом Федоренка виконує бойові завдання в районах Бахмута та Куп’янська.

Військовий зазначає, що в районі Куп’янська підрозділи злочинної армії РФ посилюються та активізують бойові дії, накопичують резерви техніки та особового складу.

Федоренко підкреслив, що на коротких відстанях військові злочинці армії РФ безуспішно намагаються прорвати оборону українських військових.

Щодня противник здійснює ударно-штурмові дії. Ситуація складна, але Збройні Сили ініціативу не віддали. Щодо підрозділу, який я маю честь очолювати, у нас щодня є здобутки щодо ураження ворожої техніки, артилерійських засобів та живої сили противника.

Що відомо про ситуацію в районі Бахмута

При цьому в районі Бахмута, за словами Федоренка, українські військові утримують всі зайняті позиції, включаючи кожну висоту та кожний плацдарм.

На окремих ділянках фронту українськими військовими проводяться штурмові дії.

Українські військові, як зазначив Федоренко, продовжують просування вперед в районі Бахмута.

Водночас армія РФ підтягує на різні ділянки фронту на сході комбіновані резерви особового складу.

Мобілізовані й представники приватних військових компаній, зокрема "Шторм-Z" – це видатковий матеріал. Вони ідуть на війну в один бік. Дороги назад у них немає, бо інакше окупанти застосовують суттєвий примус – перед іншими знищується або старший групи, або вся група

Федоренко зазначив, що більшість брудної роботи зазвичай виконують підрозділи чеченських найманців, так звані “кадирівці”.

Вони переважно виконують роль загороджувальних загонів.

Також війська Кадирова займаються мінуванням для того, аби російські солдати не могли відступити.

Російські загарбники застосовують весь свій ударно-штурмовий потенціал, який мають на озброєнні. Але попри це, Силам оборони вдається як тримати натиск, так і забезпечувати просування.

Я хотів би подякувати кожному українцю за те, що продовжують підтримувати Сили оборони. Завдяки цій підтримці вдається забезпечувати сталий баланс в підрозділах, які виконують аеророзвідку, а також ударну функцію засобами БпЛА

Безпілотники – це видатковий матеріал, який втрачається внаслідок погодних умов, ворожого РЕБ, ППО тощо, але чим більше цих засобів, тим краще наші бійці бачать ворога.

Погода буде тільки погіршуватися. Світловий день скорочується. Відповідно динаміка застосування БпЛА також змінюватиметься. Сильні пориви вітру деяким засобам унеможливлюють роботу або значно ускладнюють

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?