ЗСУ мають стратегічну перевагу над армією РФ – Зеленський
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ мають стратегічну перевагу над армією РФ – Зеленський

ЗСУ мають стратегічну перевагу над армією РФ – Зеленський
Джерело:  online.ua

За словами глави держави Володимира Зеленського, наразі Збройні Сили України мають стратегічну перевагу над армією РФ по всій лінії фронту, тож звільнення захоплених територій можна очікувати уже незабаром.

Джерело: Ютуб-канал ОПУ

Зеленський заявив про стратегічну перевагу ЗСУ над РФ

Зупинений наступ окупантів на півдні України. Так, вони досі хочуть зруйнувати і Миколаїв, і Запоріжжя, і міста Дніпропетровщини. Їм поки що вистачає сил, щоби бити з артилерії по Зеленодольську й Гуляйполю. Одеса лишається мішенню для російського флоту. Але вже були зірвані десятки спроб наступу російської армії саме там – саме на Півдні. А завдяки контрнаступу вже звільнено частину громад Херсонщини. У боях на Донбасі – а вони точно ввійдуть у воєнну історію, як одна з найбільш жорстоких битв у Європі, і за Європу – українська армія й наша розвідка тактично все ж таки переграють російських військових, - наголосив президент.

Зеленський вкотре нагадав про те, що армія РФ має серйозну перевагу у кількості техніки, а особливо в артилерійських системах

Ціна цієї битви – дуже висока. Вона просто страшна! І ми щоденно звертаємо увагу партнерів на те, що тільки достатня кількість сучасної артилерії для України забезпечить нашу перевагу і нарешті кінець російських знущань над українським Донбасом, - додав український лідер.

За словами Зеленського, попри те, що ширина нашого фронту вже сягнула понад 2500 кілометрів, стратегічна ініціатива – все ж таки за Україною.

Ми прийдемо в усі наші міста, в усі наші села, в яких поки що немає нашого прапору. Немає на адміністративних будівлях, хоча українських прапорів там – я впевнений – дуже багато, просто в людей, просто вдома, - наголосив глава держави.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?