ЗСУ мають успіхи у просуванні в напрямку Мелітополя — Сили оборони Таврійського напрямку
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ мають успіхи у просуванні в напрямку Мелітополя — Сили оборони Таврійського напрямку

ЗСУ мають успіхи у просуванні в напрямку Мелітополя — Сили оборони Таврійського напрямку
Джерело:  online.ua

За інформацією  заступника командувача Оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" зі стратегічних комунікацій Сергія Кузьміна, українські військові просунулись на кілька сотен метрів у напрямку Мелітополя у Запорізькій області. 

Джерело: Всеукраїнський телемарафон

Що відомо про успіхи ЗСУ у контрнаступі 

Наші війська продовжують наступальні дії на Мелітопольському напрямку в районі населеного пункту Роботине. Там тривають дії щодо знищення ворога. Також там є просування сотнями метрів на цьому напрямку, - зазначив Кузьмін.

За його словами, також тривають наступальні дії й на Бердянському напрямку. Там також є просування. Сили оборони йдуть вперед та знищують ворога.

Що відомо про успіхи ЗСУ в районі Бахмуту 

Речник Оперативно-стратегічного угруповання Сил оборони на східному напрямку Сергій Череватий повідомив, що українські військові, попри численні обстріли з боку злочинної армії РФ, зберігають ініціативу в районі Бахмуту.

Бахмутський напрямок залишається напрямком, де наші Сили оборони тримають ініціативу. Ворог відчайдушно чинить опір, в тому числі використовуючи всі види артилерії – від мінометів до реактивних систем залпового вогню. 508 разів за цю добу наносив удари по наших позиціях, 6 авіанальотів, 16 боєзіткнень відбулося, в ході яких знищено 65 окупантів, 120 поранено та троє узяти в полон, також знищено ворожий танк, самохідну артилерійську установку "Гвоздика", одну гармату "Мста-Б", польовий склад із боєприпасами і 5 вантажівок. Також, що символічно (8 серпня відзначається День українських військ зв‘язку та кібербезпеки), було знищено ворожий вузол зв'язку, - наголосив Череватий.

Речник ОК "Схід" також додав, що країнські артилеристи якістю і філігранністю виконання завдань перекривають кількісну перевагу артилерійської зброї ворога.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?