ЗСУ нанесли удари по штабу армії у Новій Каховці та в Криму
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ нанесли удари по штабу армії у Новій Каховці та в Криму

ЗСУ нанесли удари по штабу армії у Новій Каховці та в Криму
Джерело:  online.ua

ЗСУ завдали серію потужних ударів по штабу кремлівської окупаційної армії на території заводу "Сокіл" у Новій Каховці на Херсонщині.

Джерело: Facebook-сторінка депутата Херсонської облради Сергія Хланя

Наслідки ударів ЗСУ по штабу окупантів у Новій Каховці 

Хоча пропагандисти пишуть, що їх ППО було чітко чутно - в Новій Каховці рашисти отримали черговий хлопок від ЗСУ. Наші вдарили по штабу, який орки облаштували на заводі "Сокіл, - повідомив Хлань.

Місцеві жителі стверджують, що на заводі була військова база росіян і що в цю базу потрапило п'ять ракет.

За інформацією Оперативного угруповання військ "Каховка", командири кремлівської окупаційної армії масово тікають з Херсонщини.

Відомо, що командири “славнозвісних” 83 одшбр та 11 одшбр разом зі своїми родинами поступово переміщаються на правий берег Дніпра в більш безпечне місце, - повідомляють представники командування.

За даними ЗСУ, це також стосується і місцевого бомонду в обличчі колаборантів, які будуть шукати краще життя в іншому місці, але не в Херсонській області.

Що відбувається в Криму 

На території анексованого Криму знову пролунали потужні вибухи.

Місцеві жителі повідомляють про масштабну лісову пожежу під Ялтою.

Вибух був над Сімеїзом, імовірно спрацювало ППО! Над Сімеїзом зараз горить ліс, 112 уже викликали, - йдеться у повідомленнях місцевих жителів в соцмережах.

Згідно із оновленими даними актуальної на 28 серпня карти бойових дій в Україні від сервісу Deepstatemap, кремлівська армія намагається проводити масований наступ на Донбасі, та ЗСУ відбивають усі ворожі атаки.

За попередньою інформацією, українські військові також звільнили від кремлівських окупантів село Бражківка на Харківщині.

Відомо, що на Авдіївському напрямку ЗСУ дали жорстку відсіч росіянам на напрямку Лозове -Первомайське.

Тим часом на Слов'янському напрямку противник намагався вести штурмові дії у напрямку населених пунктів Довгеньке та Богородичне, але не мав успіху та відійшов.

На Бахмутському напрямку російські війська спробували наступати в напрямках Вершини, Кодеми, Семигір’я та Зайцевого, але українські захисники зупинили та відкинули ворога назад.

Крім того, на Південнобузькому напрямку окупанти продовжували вражати з наявних видів артилерійського озброєння райони населених пунктів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?