ЗСУ не залишають шансу росіянам на Бахмутському напрямку – генерал-полковник Сирський
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ не залишають шансу росіянам на Бахмутському напрямку – генерал-полковник Сирський

ЗСУ не залишають шансу росіянам на Бахмутському напрямку – генерал-полковник Сирський
Джерело:  online.ua

Командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський відвідав найбільш гарячі точки на Бахмутському напрямку та прийняв ряд рішень для посилення оборони. Прораховуються усі можливі варіанти та розробляються дії для будь-яких обставин.

Джерело: Military Media Center

Сирський відвідав найгарячіші точки Бахмутського напрямку

Командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський відвідав низку гарячих точок на Бахмутському напрямі.

У районі виконання ЗСУ бойових завдань генера-полковник оцінив обстановку та вжив заходів для покращення ефективності виконання бойових завдань.

Сирський прийняв ряд рішень, спрямованих на посилення спроможностей щодо оборони ЗСУ та нанесення ураження ворогу.

Командувач підкреслив, що хоч ситуація і залишається стабільн оважкою, ЗСУ героїчно стримують війська РФ та не дають їм реалізувати свої плани на українській території.

Триває найбільш інтенсивна фаза боїв за Бахмут. Ситуація стабільно складна. Ворог несе значні втрати в людських ресурсах, озброєнні та військовій техніці, але продовжує вести наступальні дії. Наші захисники в надважких умовах героїчно стримують ворожу навалу і не залишають ворогу шансів реалізувати свої задуми, – сказав Сирський

ВІн додав, що оборона Бахмута проводиться за військовою необхідністю, при цьому грамотно використовуються захисні можливості міста, укріплення та обладнані вогневі споруди.

За його словами, усі варіанти розвитку подій вже прораховуються і відповідно до них буде вжито оперативних заходів.

Мужність і героїзм наших воїнів, у поєднанні з умілим використанням зброї, застосуванням маневру силами та засобами, дозволили вести оборону міста понад всі граничні терміни та прогнози. Ми прораховуємо всі можливі варіанти розвитку подій, та будемо діяти адекватно до обстановки, що склалася, - сказав він.

Чи може РФ захопити Авдіївку

Військовий експерт, полковник запасу ЗСУ Роман Світан в етері online.ua зазначив, що Авдіївка знаходиться у безпосередній близькості до Донецька, де ЗСУ тримає оборону вже дев’ятий рік і окупантам, за його словами, досі не вдалось ніяк їх посунути.

За словами Світана, Авдіївський плацдарм дуже зручний для проведення наступальних операцій. З цього плацдарму наша високоточна артилерія дістає до всіх військових об’єктів у Донецьку та Макіївці та навіть Ясинуватій і частині Зугреса. Тому росіяни намагаються посунути цей плацдарм, але це майже неможливо.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?