ЗСУ незабаром зможуть вийти до кордону на Харківщині — Маляр
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ незабаром зможуть вийти до кордону на Харківщині — Маляр

ЗСУ незабаром зможуть вийти до кордону на Харківщині — Маляр
Джерело:  online.ua

Заступниця міністра оборони Ганна Маляр повідомила, що у Харківській області ще залишається незначна ділянка, на якій перебувають російські війська. Ще трохи — і українські військові зможуть просунутися впритул до нашого кордону.

Джерело: ефір телемарафону

ЗСУ не дають ворогу просуватись вглиб України

Маляр розповіла, що після провалу захопити Київ, росіяни хотіли вийти на адміністративні кордони Донецької та Луганської областей.

Там відбуваються запеклі бої, але поки що окупанти не отримують жодних результатів.

За її словами, під час першого етапу війни росіяни здебільшого робили ставку на елітність своїх підрозділів, кількість озброєння та особового складу.

А зараз намагаються розраховувати свою тактику, вивчивши, як українські військові проводять оборону.

Маляр зазначила, що лінія фронту зараз дуже широка, і ЗСУ фактично повинні укріплюватися вздовж усієї цієї величезної лінії.

Справді, бувають ситуації, коли у ворога є перевага, приміром, за кількістю. У нас були випадки, коли перевага ворога в кількості була у 15 разів. Якщо говорити загалом про всю динаміку фронту, попри те, що на деяких ділянках бувають складні ситуації, ми не даємо ворогу просуватись углиб території [України] й не даємо можливості реалізувати план, який вони поставили перед собою у другому етапі війни, - сказала вона.

 Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?