ЗСУ поступово відтісняють російських військових в Соледарі
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ поступово відтісняють російських військових в Соледарі

ЗСУ поступово відтісняють російських військових в Соледарі
Джерело:  online.ua

За словами українського військового на прізвище  "Мадяр, в Соледарі на Донеччині тривають важкі бої. ЗСУ продовжують відбивати численні атаки злочинної армії РФ.

Джерело: Telegram-канал українського військового "Мадяра"

Що відомо про ситуацію в Соледарі 

Сьогодні, 13 січня, командир окремої тактичної групи аеророзвідки із позивним "Мадяр" закликав українців не підтримувати й не поширювати російську пропаганду, що нібито сили ЗСУ відійшли від Соледару, "здавши" його ворогу.

За словами військового, наразі в Соледарі тривають запеклі бої. Військовий показав, що просто зараз український дрон літає просто над центром міста спостерігаючи за пересуваннями ворога.

Є гарні новини від частини населених пунктів, з котрих вони намагались обходити Соледар, в частині котрого відбуваються зараз інтенсивні стрілкові бої, відбувається арт-батл. Вдалося війську ЗСУ відтиснути ворога і він був вимушений відступити достатньо великими силами штурмовиків, ми це все супроводжуємо, фільмуємо і наносимо відповідні ураження, - зазначив "Мадяр".

Між тим керівник Офісу президента України Андрій Єрмак зазначив, що жодній зі сторін наразі не вдається взяти місто під повний контроль.

Ситуація складна, навіть дуже складна, це Верденська битва 21 століття, яка відбувається зараз у Бахмуті та Соледарі. Бої тривають уже кілька місяців, але нашим солдатам вдається утримувати свої позиції, - підкреслив Єрмак.

За його словами, керівництво РФ випускає з в'язниць осіб з судимістю, які помирають ледве діставшись до лінії фронту.

Їхні тіла залишаються позаду, їх навіть не відновлюють, з російського боку багато втрат, набагато більше, ніж з нашого. Ми явно більше цінуємо життя наших солдатів. Але перед нами маса людей, які атакують, атакують, атакують. У Соледарі відбуваються вуличні бої, при цьому жодна зі сторін не контролює місто. Росіяни там є, але вони його не контролюють, - підкреслив Єрмак.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?