ЗСУ потужно вдарили по готелю с кадирівцями поблизу Волновахи
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ потужно вдарили по готелю с кадирівцями поблизу Волновахи

ЗСУ потужно вдарили по готелю с кадирівцями поблизу Волновахи
Джерело:  online.ua

Радник мера окупованого армією РФ Маріуполя Петро Андрющенко повідомив про планомірне знищення українськими військовими кадирівських чеченських найманців на трасі Донецьк-Маріуполь поблизу Волновахи.

Джерело: Telegram-канал Петра Андрющенка

Що відомо про влучні удари ЗСУ по позиціям кадирівців на Донбасі 

По Волоновасі. Наші джерела кажуть, що було влучання готель "Ахтамар" по трасі "Маріуполь-Донецьк", де розташовувались кадирівці та знешкоджено близько 10 одиниць військової техніки. Чекаємо на приємне збільшення цифр втрат в офіційних повідомленнях Генштабу України, - зазначив Андрющенко.

До цього Андрющенко повідомив, що дорога Маріуполь-Донецьк використовується для перевезення військової техніки щодня, у тому числі з російського Новоазовська та кримського напрямку.

Він стверджує, що окупанти спокійно паркують на ніч військові вантажівки з БК прямо на подвір’ї цивільних. За його словами, фото зроблене у селищі поблизу Маріуполя одну ніч тому.

Між тим представники Центру національного спротиву повідомили про поранення внаслідок вибуху автівки першого заступника голови окупаційної "адміністрації" Бердянська Павла Іщука.

За інформацією керівниці Бердянської МВА Вікторії Галіциної, вибухівку, начинену металевими кульками та цвяхами, підклали в автомобіль колаборанта.

За даними ЦНС, вибух пролунав на вулиці Земській.

Галіцина зазначила, що Іщука госпіталізували, він перебуває у свідомості, але стан його оцінюється, як тяжкий.

За даними ГО "Рух ЧЕСНО", Павло Іщук – український журналіст, головний редактор бердянської газети "Місто".

У квітні 2022 року був окупанти призначили Іщука на посаду "заступника голови адміністрації" Бердянська питань зовнішньої та внутрішньої політики і масових комунікацій.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?