ЗСУ придушили вогнем ворога на Донбасі - подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ придушили вогнем ворога на Донбасі - подробиці

ЗСУ придушили вогнем ворога на Донбасі - подробиці
Джерело:  online.ua

Українські військовослужбовці завдали удару у відповідь на провокації агресора на Донбасі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу Міністерства оборони.

За даними командування, у вівторок, 14 січня, ворог двічі відкрив вогонь станом на 12:30. Обидва рази - на Луганщині.

Близько 20 хвилин бойовики обстрілювали позиції Об'єднаних сил неподалік від Луганського, застосувавши станкові протитанкові гранатомети.

"А по наших позиціях обладнаних біля Оріхового окупанти випустили 18 мін 120-го калібру та вели вогонь з автоматичних станкових гранатометів. В останньому випадку, зважаючи на тривалість і потужність обстрілу, українські воїни були змушені придушити ворожу активність вогнем зі штатного піхотного озброєння", - зазначили у Міноборони.

Офіційні дані демонструють, що жоден військовослужбовець не зазнав поранень внаслідок випадів окупантів.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно українські правоохоронні органи затримали особу, яку підозрюють в "охороні" уламків трагічного рейсу MH17 на Донбасі під час "служби" у лавах так званої "ДНР". Затриманий розповів про свою участь у незаконному угрупуванні та катастрофу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?