ЗСУ прорвали лінію оборони армії РФ під Бахмутом — Сирський
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ прорвали лінію оборони армії РФ під Бахмутом — Сирський

ЗСУ прорвали лінію оборони армії РФ під Бахмутом — Сирський
Джерело:  online.ua

За інформацією командувача Сухопутних військ ЗСУ, генерал-полковника Олександра Сирського, українським військовим вдалось прорвати лінію оборони злочинної армії РФ в районі Бахмуту. Наразі ворог безуспішно намагається контратакувати.

Джерело: Telegram Military Media Center

Що відомо про успіхи ЗСУ в районі Бахмуту  

Сирський зазначив, що наразі військові злочинці армії РФ не полишають намірів просунутись в районі Лимана та Куп'янська.

Продовжуються запеклі бої в районі Бахмута. Після втрати минулого тижня населених пунктів Андріївки та Кліщіївки, ворог проводить численні контратаки з різних напрямків, безуспішно намагаючись повернути втрачені позиції, - зазначає Сирський.

Командувач Сухопутних військ підкреслив, що ці два населені пункти були важливим рубежами оборони армії РФ поблизу Бахмута.

У результаті успішних дій наших військ було пробито лінію оборони ворога, яку він намагався закрити, кидаючи в бій усі наявні резерви, - зазначив Сирський.

За його словами, українські військові успішно просуваються вперед.

Для організації завдань відбулася зустріч з командирами бригад, які зараз перебувають у районі Бахмута.

Як додав Сирський, під час роботи він вислухав висновки щодо оцінки обстановки, а також було визначено низку проблемних питань, більшість з яких вирішили на місці. На зустрічі обговорювали і подальші дії.

Що відомо про успіхи ЗСУ на півдні України 

В МВС України повідомили, що українським військовим у Запорізькій області вдалось зачистити позиції злочинців армії РФ і зняти це на відео.

Бійці бригади "Кара-Даг" Гвардії наступу зачищають позиції ворога на Запорізькому напрямку, - йдеться у повідомленні МВС.

Зазначається, що попередньо, по противнику завдали артилерійських ударів.

Далі відпрацювали штурмові групи бригади, зачистили повністю відбиті позиції, - підкреслюють в МВС.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?