ЗСУ ще не задіяли основні сили у контрнаступі — Сирський
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ ще не задіяли основні сили у контрнаступі — Сирський

ЗСУ ще не задіяли основні сили у контрнаступі — Сирський
Джерело:  online.ua

За словами командувача Сухопутними військами Сил оборони Олександра Сирського, українські військові ще не задіяли ключові сили у нинішньому контрнаступі.

Джерело:   Тhe Guardian

Що відомо про контрнаступ ЗСУ  

Сирський зазначив, що російські військові злочинці готували оборону у тих місцях, де очікували удару українських військових.

Однак основні сили ЗСУ поки не були задіяні у контрнаступі.

Він попередив, що для досягнення більш-менш значного успіху потрібен час.

Кожен хоче досягти великої перемоги миттєво й одразу. І ми теж. Але ми маємо бути готові до того, що цей процес займе деякий час, тому що з обох сторін зосереджено багато сил, багато матеріальних засобів і багато інженерних перешкод. Наші головні сили ще не вступили в бій, і ми зараз шукаємо, промацуємо слабкі місця в обороні ворога. Все ще попереду, - підкреслив Сирський.

Що відомо про оборону армії РФ 

Сирський зазначив, що Росія успішно передбачає напрямки пересувань українських військових і створює потужні осередки оборони.

Командувач Сухопутними силами підкреслив, що окупаційна російська армія намагається вести наступ в районі Кремінної на Луганщині.

Зокрема, за його словами, протягом 20 червня точились важкі бої в районі Серебрянського лісу поблизу із адмінкордоном з Донецькою областью.

 Зокрема, Росія, після теракту на Каховській ГЕС, перекинула 83 десантно-штурмову бригаду до Бахмута.

Сирський зазначає, що ворог намагається перехопити ініціативу і ситуація на фронті залишається складною.

Ми не повинні недооцінювати ворога. Ворог передбачав і продовжує передбачати найнебезпечніші напрямки наших пересувань і вибудовує там потужну оборону, яку досить важко прорвати, - зазначив командувач Сухопутних військ.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?