ЗСУ у грудні ліквідували рекордну кількість військових окупаційної армії РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ у грудні ліквідували рекордну кількість військових окупаційної армії РФ

ЗСУ у грудні ліквідували рекордну кількість військових окупаційної армії РФ
Джерело:  online.ua

За інформацією аналітиків Страткому ЗСУ, протягом грудня минулого року українські військові завдали окупаційній армії РФ найбільших втрат від початку розв'язаної Кремлем війни. 

Джерело: Telegram-канал Страткому ЗСУ

Окупанти у грудні понесли найбільші втрати від початку війни проти України 

Зазначається, що протягом грудня окупаційна армія РФ втратила у війні проти України більше, а ніж за 10 років війни в Афганістані.

При цьому наголошується, що темпи зростання втрат російських військ стали стрімко зростати після старту мобілізації в РФ.

У відомстві підрахували що за жовтень, листопад і грудень рашистська окупантська армія втратили 47 тис 110 військових вбитими, що перевищує 50% зростання в порівнянні з попередніми місяцями.

На сьогодні середній показник "хороших росіян" знаходиться на рівні близько 550-560 військовослужбовців на добу, в той час, як у травні 2022 року цей показник становив у середньому 240 знищених окупантів.

У той же час українські військові, які захищають Бахмут на Донеччині від безперервних ворожих атак, показали, як протягом Новорічної ночі "вітали" кремлівських загарбників із Новим роком.

У відеозверненні, яке оприлюднили у мережі, захисники Бахмута констатують, що рашистам не вдалося захопити місто до Нового року. Втім, українські воїни не змогли залишити ворога без "подарунків" на свято.

На зло окупантам, Бахмут стоїть. Рашисти так і не змогли взяти місто до Нового року. Ми всю ніч відправляли їм палкі, гарячі "подарунки" від України "з любов'ю". Сьогодні вони поводяться чемно, - зазначила одна з військових, що захищає Бахмут.

За її словами, у росіяни немає сил та засобів, щоб здійснювати атаки на українські позиції. Піхота не витримує нерівних боїв з українською артилерією.

Наша піхота мотивована, артилерія здібна, професійна. Наші військові підрозділи заслуговують великої поваги та величезної подяки, - наголосила військовослужбовець.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?