ЗСУ вдарили по Антонівському мосту на тлі візиту Аксьонова та Кирієнка у Херсон
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ вдарили по Антонівському мосту на тлі візиту Аксьонова та Кирієнка у Херсон

ЗСУ вдарили по Антонівському мосту на тлі візиту Аксьонова та Кирієнка у Херсон
Джерело:  online.ua

Збройні сили України вночі 20 жовтня завдали нового потужного удару по Антонівському мосту в Херсоні й по переправі, яку збудували біля нього російські солдати. Варто зазначити, що це сталося на тлі візиту до міста ватажка кримським окупантів Сергія Аксьонова та заступника голови адміністрації президента Росії Сергія Кирієнка.

Джерело: місцеве видання "Мост"

ЗСУ знову вдарили по Антонівському мосту - що відомо

Українські воїни завдали ударіа близько 23:00. Пролунало шість вибухів.

За попередніми даними, в той час по переправі пересувалася техніка і жива сила армії РФ, яку росіяни активно переміщують на лівобережну частину Херсонщини.

Фото - скриншот

За словами місцевих мешканців, в напрямку мосту поїхали сім автомобілів "Швидкої допомоги". Можливо, є й загиблі.

Що важливо розуміти, 19 жовтня Антонівський міст і переправу оглянули кримський ставленик Кремля у Криму Сергій Аксьонов і заступник голови адміністрації президента Росії Сергій Кирієнко.

Підконтрольні окупантам медіа повідомили про "удар по цивільних", які нібито переправлялися на лівобережжя. Однак удар по мосту й переправі, якщо вірити дописам, стався під час комендантської години, яка в Херсоні – з 22:00 до 05:00. Тобто цивільні у той час не могли перебувати біля переправи, та й в агітках про евакуацію вказується як місце збору Річморвокзал, - йдеться в повідомленні.

Переправою біля Антонівського моту, як стверджують очевидці, протягом 19 і 20 жовтня рухалися грузові машини під охороною військових. Ймовірно, вивозилося награбоване.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?