ЗСУ вдарили по складу боєприпасів ворога у Новій Каховці — знищили десятки солдат РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ вдарили по складу боєприпасів ворога у Новій Каховці — знищили десятки солдат РФ

ЗСУ вдарили по складу боєприпасів ворога у Новій Каховці — знищили десятки солдат РФ
Джерело:  online.ua

Речник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук повідомиа, що українським воїнам вдалося поцілити у склад боєприпасів російських загарбників в окупованій Новій Каховці - за попередніми даними, вбиті декілька десятків військових РФ.

Джерело: Фейсбук-сторінка Сергія Братчука

ЗСУ поцілили по складу боєприпасів росіян у Новій Каховці

7 липня бомбардувальники Су-24м та штурмовики Су-25 Повітряних Сил Збройних Сил України завдали ракетно-бомбових ударів на Східному напрямку. Уражено бойові позиції окупантів, вісім танків, вісім бойових броньованих машин, польовий склад боєприпасів та живу силу ворога.Разом – до перемоги! - йдеться в повідомленні Сергія Братчука.

За словами місцевих журналістів, після успішного відпрацювання Збройних сил України по позиціях росіян на Каховській ГЕС були ліквідовані 44 солдати РФ.

Окрім того, наголошується, що на знищеній позиції знаходилося близько 70 росіян, ППО та боєкомплекти.

Фото - скриншот

Не можна також не згадати про те, що нещодавно український лідер Володимир Зеленський підтвердив, що зброя, яку ЗСУ нещодавно отримали від західних партнерів, нарешті потужно запрацювала на лінії фронту: наші бійці завдають відчутних ударів по складах та важливих логістичних точках окупантів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?