ЗСУ вдарили по трьох пунктах управління росіян в Херсоні та області
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ вдарили по трьох пунктах управління росіян в Херсоні та області

ЗСУ вдарили по трьох пунктах управління росіян в Херсоні та області
Джерело:  online.ua

В Оперативному командуванні “Південь” повідомили про знищення командних пунктів військ РФ та складів з боєприпасами у Херсонській області. Йдеться про три пункти управління окупантів в Херсоні, Дар’ївці та Новій Каховці.

Джерело: ОК Південь

ЗСУ ліквідували три командні пункти військ РФ

Вогневі завдання наших ракетно-артилерійських підрозділів реалізовано влучанням по трьох пунктах управління в Херсоні та Дар’ївці, зокрема й 35-ої рашистської армії в Новій Каховці, - повідомили в командуванні.

Також уражено склади боєприпасів в Любимівці та Херсоні.

Підтверджені втрати ворога складають 11 осіб, 3 одиниці авто-бронетехніки та самохідну гаубицю «Мста-С».

Міст та переправа через річку Інгулець перебувають під нашим вогневим контролем, уражені і не функціонують.

Ситуація на півдні України

Ворог продовжує ведення бойових дій по займаному рубежу оборони, намагаючись реанімувати пошкоджену логістику і транспортне сполучення на окупованих територіях.

Протягом ночі продовжував ракетно-артилерійські обстріли українських позицій та тилових районів, тероризуючи мирне цивільне населення.

Важкою артилерією 203-го і 152-го калібрів, реактивними системами залпового вогню “Град” обстріляно південні райони Дніпропетровської області. Без людських втрат.

Нікопольський район ворог накрив вогнем з «Градів» та важкої артилерії. Пошкоджено кілька житлових будинків та автівок.

У Марганецькій громаді один приватний будинок зруйновано, до десяти - пошкоджено. У Марганці зачепило склад та цехи місцевої фабрики, перебито лінію електропередач.

У Червоногригорівській громаді теж є руйнація житлових будинків.

В Криворізькому районі під удар потрапила Зеленодольська громада. Там вкотре поцілили по дачному масиву та промислових об’єктах.

Високоточною авіаційною ракетою класу «повітря-поверхня» Х-59, випущеною з Су-35 ворог прицільно знищив чергову громадську вбиральню на околиці Нововоронцовки.

 Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?