ЗСУ відбили танковий наступ армії РФ на Луганщині
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ відбили танковий наступ армії РФ на Луганщині

ЗСУ відбили танковий наступ армії РФ на Луганщині
Джерело:  online.ua

За словами керівника Луганської ОВА Сергія Гайдая, після того, як українські військові відбили танковий наступ злочинної армії РФ, ворог продовжує спроби штурмів за допомогою піхотних підрозділів.

Джерело: Telegram-канал Сергія Гайдая

Що відомо про ситуацію на Луганщині 

За словами Гайдая, ситуація в регіоні залишається напруженою, але українські військові контролюють ситуацію.

Керівник Луганської ОВА підкреслив, що окупанти намагаються штурмувати позиції українських військових поблизу Кремінної та Білогорівки.

Гайдай зазначив, що кілька днів тому українські військові відбили танковий наступ злочинної російської армії, тому на штурм кидають піхотні підрозділи.

За словами очільника Луганської ОВА, в районі Сватого ситуація більш стабільна. У тому районі ворог не вдається до потужних наступальних дій.

Чи є загроза для України з боку невизнаного Придністров'я

За словами керівниці Об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня Наталії Гуменюк, Україна готова до можливих провокацій та загроз з боку невизнаного Придністров'я.

Тут, знаєте, знову включається реагування з народної лірики: гучніше за всіх "тримай злодія" кричить зазвичай сам злодій. Так і тут відбувається, що намагаються звинуватити Україну в тому, що вона готує якийсь напад кудись, просування своїх військ. Повірте, нам є куди просувати свої війська і в нас багато бойової роботи, - зазначила Гуменюк.

За її словами, кордон поблизу Придністров'я був ретельно зміцнений ще до початку злочинного вторгнення армії РФ.

А те, що відбувається зараз, - проста шкільна географія говорить про те, що підсилення їм чекати немає звідки. А будь-яка операція - або повітряний десант, або наводний - як вони розповідають, для них просто нереальна. Наявність наших сил угруповань і потужностей, які вздовж кордону з Придністров'ям, абсолютно адекватна тій загрозі, яка гіпотетично ймовірна з того напрямку - у разі абсолютної відчайдушності, - підкреслила Гуменюк.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?