ЗСУ відкинули російські війська на Слов'янському напрямку — Міноборони
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ відкинули російські війська на Слов'янському напрямку — Міноборони

ЗСУ відкинули російські війська на Слов'янському напрямку — Міноборони
Джерело:  online.ua

Українські військові відбили атаку російських сил на Слов'янському напрямку. 

Джерело: брифінг речника Міноборони  Олександра Мотузяника

У Міноборони розповіли про ситуацію на Слов'янському напрямку

За словами Мотузяника, після перегрупування росіяни наступали у напрямках Великої Комишувахи, Вірнопілля, Дібрівного, Долини та Богородичного, ЗСУ відбили атаку.

Збройні Сили України продовжують оборонну операцію та нищать живу силу і техніку противника. За оперативною інформацією Генерального штабу ЗС України, лише за минулу добу на Донецькому і Луганському напрямках наші бійці успішно відбили сім ворожих атак, знищили чотири танки, три артилерійські системи, вісім бойових броньованих машин та три одиниці автомобільної техніки, – заявив Олександр Мотузяник.

Сили протиповітряної оборони ЗС України збили бойовий вертоліт Ка-52 та безпілотний літальний апарат.

Водночас, оперативне командування «Південь» повідомило, що у Чорному морі в готовності до ракетних атак перебувають 2 ракетні кораблі та підводний човен, озброєні 20 ракетами «Калібр».

Там зазначили, що бої тривають на кордоні Миколаївської та Херсонської областей та у Бериславському районі Херсонщини. Там ворог хоче відновити втрачені позиції та веде обстріл сіл. Важка ситуація на території Калинівської та Великоолександрівської громад.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?