ЗСУ вразили склад із боєприпасами армії РФ в окупованому Генічеську
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ вразили склад із боєприпасами армії РФ в окупованому Генічеську

ЗСУ вразили склад із боєприпасами армії РФ в окупованому Генічеську
Джерело:  online.ua

За інформацією депутата Херсонської облради Сергія Хланя, зранку у Генічеському районі на Херсонщині, який наразі перебуває під контролем кремлівської окупаційної армії, пролунала серія вибухів на складів боєприпасів окупантів.

Джерело: Facebook-сторінка Сергія Хланя

ЗСУ завдали влучних ударів по складу окупантів в Генічеську 

Генічеськ можна вітати з почином. Тепер ЗСУ дістають і туди. З ранку понад півтори години детонували боєприпаси росіян на дослідній станції (грубо кажучи між Партизанами і Новоолексіївкою). Чекаємо офіційних повідомлень, - зазначив Хлань.

Хлань зазначив, що Генічеський район знаходиться на адміністративному кордоні з Кримом.

Що ж, тепер безпечних ділянок в Херсонській області для росіян більше немає, - підсумував представник Херсонської облради.

Фото - facebook.com/DefenceIntelligenceofUkraine

Тим часом кремлівські окупанти планують проведення так званої зачистки в окупованому Скадовську.

У зв'язку з цим заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський закликав місцевих жителів Скадовська бути дуже обережними.

Орки сьогодні планують провести зачистку у Скадовську. Все за накатаною схемою - посилення блокпостів, перевірки документів та телефонів, злом гаражів, обшуки. Дотримуйтесь максимальної обережності! - повідомив Соболевський.

У той же час партизанський рух в окупованому Лисичанську на Луганщині передав "палкий привіт" кремлівським окупантам та їхнім маріонеткам.

Партизани нагадали окупантам, що в Лисичанську є патріоти України, які не хочуть жити поруч з ворогом. Невідомі роздрукували фото Андрія Скорого - злочинця, якого окупанти призначили "тимчасовим виконувачем обов'язки голови адміністрації" міста. Зрадника, який виріс і жив у Лисичанську, а потім перейшов на бік ворога, попередили - його смерть "вже на порозі".

Кожен колаборант і зрадник нашої області буде знайдений і покараний! Ви вже підписали свої смертні вироки! Партизани Луганської області це вам обіцяють! Лисичанськ - це Україна! - вказується у поширених партизанами листівках.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?