ЗСУ взяли під вогневий контроль трасу Бахмут – Горлівка
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ взяли під вогневий контроль трасу Бахмут – Горлівка

ЗСУ взяли під вогневий контроль трасу Бахмут – Горлівка
Джерело:  online.ua

Збройним силам України вдалося взяти під свій вогневий контроль трасу Бахмут – Горлівка, а це означає, що постачання підрозділів армії РФ на вказаному напрямку суттєво погіршилося. З такою заявою виступив очільник пресслужби Східного угруповання військ Ілля Євлаш.

Джерело: "Єдині новини"

Траса Бахмут – Горлівка уже під вогневим контролем ЗСУ

Динамічно відбувається боротьба і там, і там, проте типи операцій відрізняються: якщо на Куп’янсько-Лиманському напрямку ми обороняємося, намагаємося стримати навалу противника, то на Бахмутському ми маємо успіхи і продовжуємо витісняти його з позицій.

За словами Іллі Євлаша, російські загарбники досі не відмовилися від своєї цілі щодо тотального захоплення Луганської та Донецької області.

Окрім того, наголошується, що на Бахмутському напрямку станом на сьогодні армія РФ робить усе можливе, щоб повернути позиції у звільнених Андріївці та Кліщіївці, оскільки вони є вкрай важливими для оборони Бахмута.

ЗСУ отримали нову перевагу на фронті

Не можна також не звернути увагу на те, що відстань до Бахмута з Кліщіївки – лише 7 км.

Як пояснює Ілля Євлаш, оголення цього флангу дає можливість українським воїнам дедалі частіше завдавати артилерійських ударів по скупченню особового складу армії РФ, командних пунктах ворога, а також його озброєнні.

Вихід поблизу Андріївки й Кліщіївки дає нам можливість ближче підійти до траси Бахмут – Горлівка, яка вже знаходиться під нашим вогневим контролем. Туди вже дістають і міномети, і протитанкові розрахунки. Тому постачання противника на цьому напрямі вже значно ускладнилося і ускладниться надалі, - розповідає очільник пресслужби Східного угруповання військ.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?