ЗСУ захопили російський БТР з краденими ноутбуками та грошима
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ захопили російський БТР з краденими ноутбуками та грошима

ЗСУ захопили російський БТР з краденими ноутбуками та грошима
Джерело:  online.ua

Військовослужбовці 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади захопили трофейний бронетранспортер, у якому знайшли вкрадені в місцевих мешканців гроші та техніку.

Джерело: Фейсбук штурмової Закарпатської бригади

Війська РФ займаються мародерством

В ході бойового зіткнення з військовими росармії штурмовики 128 окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади захопили трофейний БТР, екіпаж якого втік після того, як гранати пошкодили колеса машини. Всередині БТР залишилося кілька ноутбуків і гривневі купюри, - повідомили в бригаді.

Ноутбуки впізнали мешканці села, біля якого відбувся бій.

За їхніми словами, російські військові забирали від них побутову техніку, гроші, одяг і продукти, а також нишпорили по залишених хатах (господарі яких втекли із зони бойових дій) у пошуках чогось цінного й алкоголю. Виносили ковдри й матраци, забирали з погребів консервацію, знімали з вікон занавіски, - повідомили в бригаді.

Якщо хтось із селян намагався зробити зауваження, в кращому разі не реагували, а в гіршому погрожували зброєю.

 Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?