ЗСУ завадили армії РФ просунутися на кількох напрямках
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ завадили армії РФ просунутися на кількох напрямках

ЗСУ завадили армії РФ просунутися на кількох напрямках
Джерело:  online.ua

Воїни ЗСУ завадили просунутися російським загарбникам до Покровського на Бахмутському напрямку, до Верхньокамʼянського та Івано-Дарʼївки на Краматорському напрямку, до Андріївки та Білогорівки на Південнобузькому напрямку. Окрім того, наші бійці відбили штурм в напрямках сіл Веселе та Водяне.

Джерело:  зведення  Генштабу ЗСУ

ЗСУ зупинили солдат РФ на кількох напрямках

За словами українських бійців, усі спроби противника просунутися в напрямках Верхньокамʼянське та Івано-Дарʼївка ЗСУ успісшно заблокували. Загарбники змушені були відійти.

Окрім того, наголошується, що на  Бахмутському  напрямку армія ворога обстріляла із ствольної та реактивної артилерії в районах населених пунктів Берестове, Білогорівка, Роздолівка, Веселе, Яковлівка, Соледар, Бахмут, Нью-Йорк та інші. Завдав авіаційних ударів біля Берестового, Білогорівки, Покровського і Веселої Долини.

Загарбники хотіли просунутись в напрямку Покровського, однак їм не вдалося.

На Словʼянському напрямку ворог обстрілював райони 18 населених пунктів – зокрема Долини, Дібровного, Богородичного та Норцівки. Провів повітряну розвідку безпілотним літальним апаратом біля Великої Комишувахи. На Сіверському напрямку ворог, з метою сковування дій підрозділів Сил оборони та демонстрації присутності, обстріляв із ствольної артилерії райони Кам’янської Слободи і Миколаївки Чернігівської області та Волфиного на Сумщині, - йдеться в повідомленні.

Фото — facebook.com/GeneralStaff.ua

За словами українських бійців, на  Харківському  напрямку противник задіяв ствольну та реактивну артилерію для обстрілів в районах десятків населених пунктів.

На  Південнобузькому  напрямку армія РФ завдала авіаційного удару неподалік Потьомкиного. Також ворог хотів просуватися у напрямках Андріївки та Білогорівки, однак отримав потужну відсіч наших захисників.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?