ЗСУ завдали численних втрат армії РФ на Таврійському напрямку — Тарнавський
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ завдали численних втрат армії РФ на Таврійському напрямку — Тарнавський

ЗСУ завдали численних втрат армії РФ на Таврійському напрямку — Тарнавський
Джерело:  online.ua

За інформацією командувача Оперативно-стратегічного угруповання Сил оборони на Таврійському напрямку, бригадного генерала Олександра Тарнавського, ЗСУ ліквідували не менше 240 військових злочинців армії РФ та знищили 25 одиниць ворожої техніки.

Джерело: Telegram Олександра Тарнавського

Що відомо про успіхи ЗСУ на Таврійському напрямку 

Тарнавський зазначив, що протягом доби українські військові завдали 1 тис 388 ударів по позиціях армії РФ на Таврійському напрямку.

 За останню добу втрати ворога вбитими, пораненими та полоненими склали 240 осіб (загиблі - 88, поранені - 145, полонені - 7).

Крім того, українські військові знищили 25 одиниць військової техніки росіян. Зокрема:

  • один танк,

  • пʼять ББМ,

  • десять артилерійських систем та мінометів,

  • три БпЛА,

  • шість одиниць автомобільної техніки.

Також ЗСУ знищили пʼять складів боєприпасів окупантів.

Як ЗСУ оточити армію РФ на окупованих територіях та в Криму  

За словами полковника ЗСУ в запасі, льотчика-інструктора Романа Світана, для оточення військових злочинців з армії РФ на території окупованого Криму українським військовим необхідно зруйнувати всі ворожі логістичні маршрути.

Світан зазначив, що армія РФ здійснює логістику в районі Криму за допомогою Кримського мосту, мостів між Арабатською стрілкою та Генічеськом, Чонгарського мосту, та мосту в районі Армянська та Перекопа.

Щоб перевести в оперативне оточення все кримське угруповування, то треба вивести з ладу Кримський міст, Генічеський міст, Чонгарський міст та підійти на дальність у 25 кілометрів до Армянська, щоб взяти під вогняний контроль перехід, - пояснює експерт.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?