ЗСУ завдали серію потужних ударів по позиціях армії РФ у Генічеську
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ завдали серію потужних ударів по позиціях армії РФ у Генічеську

ЗСУ завдали серію потужних ударів по позиціях армії РФ у Генічеську
Джерело:  online.ua

За інформацією представників партизанського руху "АТЕШ", ЗСУ протягом 9 червня завдали серію потужних ударів по позиціях злочинної армії РФ в районі Генічеська на Арабатській стрілці.

Джерело: Місцеві Telegram-канали

Що відомо про наслідки потужної бавовни у Генічеську 

Зазначається, що прильоти були зафіксовані на території однієї з баз відпочинку, де розміщувались російські військові злочинці.

Генічеськ розташований у 130 кілометрах від лінії фронту.

За інформацією представників партизанського руху, після серії прильотів гауляйтер Херсонської області Володимир Сальдо прийняв рішення терміново покинути Генічеськ.

Можливо, зробить кілька заяв, що він у Генічеську, і це все фейки. Стремоусов теж робив, і де він зараз? Зрадники, готуйтеся, - зазначається у повідомленні руху "АТЕШ".

Що відомо про втрати армії в результаті ударів ЗСУ по Генічеську  

Окупантам Азовського узбережжя не до відпочинку. Сезон літньої бавовни дістався до поки що окупованого Генічеська Херсонської області, - зазначив законний мер окупованого армією РФ Мелітополя Іван Федоров.

Як повідомляють місцевий телеграм-канал "Генічеськ ua" та кримська інформагенція "Центр журналістських розслідувань", на Арабатській стрілці біля села Щасливцеве зафіксовано "прильоти" по пансіонату "Експрес", де розмістилися військовослужбовці Росгвардії.

"Бавовна" завітала до Щасливцево. Дві ракети, які низько пролетіли через Генічеськ, влучили в пансіонат "Експрес". Наразі там все перекрито, багато швидких та пожежних авто, - повідомили місцеві жителі.

Також опубліковані фото великих клубів диму, які піднімаються у місцях "прильоту".

Місцеві жителі повідомляють, що в базу відпочинку влучили дві ракети, а третю збила ППО окупантів над морем.

Разом з тим, OSINT-аналітик Бенджамін Піттер прокоментував інформацію про вибух у Щасливцевому.

Виходячи з цієї геолокації, я вважаю, що Україна щойно нанесла удар по армійському штабу, який відвідав Путін у квітні, - підкреслив Піттер.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?